neděle 20. září 2009

KALENDÁŘ 2010

Už někdy počátkem léta jsem začala intenzivně vymýšlet, tvořit a připravovat kalendáře pro rok 2010. Obě naše babičky měly loni velikananánskou radost, když rozbalily dáreček od Ježíška, v podobě nástěnného kalendáře. Ježíšek je ani letos nechce zklamat, takže přidá k měsíčnímu kalendáři ještě stolní a radost bude 100% ní. Přeci jen stolní kalendář má širší využití, takže si ho letos nechám tisknout i pro sebe.
A tady je ukázka kompletního kalendáře:









A pro vás, kdo by měl o takovýhle kalendář zájem, mám milou informaci, že jsem ho vytvořila v QP podobě a komplení šablony jsou ve variantách 14ti denní - ukázka výše - týdenní i jako nástěnný měsíční. Takže vy, kdo nemáte dostatek trpělivosti na vytvoření téhle spousty listů nebo jste začátečníci či zkrátka Vás brzdí nedostatek času (poskládání všech těchto stránek mi zabralo poctivé 2 - spíš maličko víc - měsíce každovečerní práce a můžu Vás ujistit, že od listopadových stránek mi to už pěkně "lezlo krkem" (což doufám ve výsledku není poznat), právě pro vás je tohle ideální řešení, jak s minimem práce vytvořit dáreček, který bude Vaše příbuzné či Vás, těšit celý rok 2010












Číselníky na kalendáře 2010

Po dlouhé době "vlaštovka" ke stažení (a hned vlastně rovnou 3 kousky) !!!

Číselníky na nástěnný měsíční kalendář jsou vyrobeny tak, aby vás nebrzdily při výběru pozadí - vyniknou na světlém i tmavém podkladu.
Na 14ti denní a týdenní kalendář jsou klasika - černé písmo.



Číselníky 2010 - nástěnný měsíční kalendář



Číselníky 2010 - 14ti denní kalendář



Číselníky 2010 - týdenní kalendář







Roste jako z vody ...


KREDIT:
Splash+Floral Fantazy by LazyKitty
Aprilmouse - sampler
Wooden Alpha by Krakatuka
a ještě malé vysvětlení pro ty, kdo teď nechápavě koukají na váhu a věk a nějak Vám to nesedí:
Nespletla jsem se, startovali jsme s 1,47 kg



Náš nový člen rodiny - Honzíček



Dobrý den po velice dlouhé době !!!

Tak tenhle maličký uzlíček je důvodem, proč jsem se tak dlouho odmlčela v jakémkoliv tvoření. Nemůžu tvrdit, že bych teď měla nějak moc času, ale přeci jen už pár nocí po sobě jsem se relativně dobře - pouze s jednou přestávkou, kdy v naprosto nelidskou hodinu se pískle rozhodlo doplnit zásoby - vyspala, takže už opět mám velkou chuť pro vás připravit něco ke stažení.